IT&C

Robert Negoiță are grijă de copiii din sectorul 3. Face săli de sport și bazine de înot

În momentul când a câștigat mandatul de primar al sectorului 3, Robert Negoiță și-a propus ca până la finalul acestuia toate școlile să arate ca în afară. Astfel, acesta a dat startul celui mai ambițios proiect de investiții în educație și sub egida „Școli ca în Germania”, administrația condusă de acesta va reuși ca până la finalul anului să reabiliteze toate unitățile de învățământ din sector.

Până în prezent, s-a reabilitat și modernizat toate unitățile de învățământ, cu excepția celor care funcționează în clădiri istorice și a celor pe care Primăria Generală (PMB) se angajase să le modernizeze.

Primarul Robert Negoiță a anunțat că se va începe și modernizare școlilor nr. 84, nr. 95, nr. 81 şi „Barbu Delavrancea” – cele care țineau de PMB. Acestea vor fi modernizate din fondurile Primăriei Sectorului 3, până la finalul anului.
„Anul acesta vor fi finalizate lucrările de creştere a eficienţei energetice şi vor fi modernizate cinci grădiniţe, se va încheia construirea complexului sportiv (cu bazin de înot) al Şcolii Gimnaziale nr. 195, precum şi a unei săli multifuncţionale în incinta Colegiului Tehnic «Costin D. Neniţescu». De asemenea, tot anul acesta vor fi demarate lucrări de modernizare la toate grădinițele din sector”.

În curând, părinții din sectorul 3 vor putea afla în permanență ce se întâmplă la grădiniță cu cei mici prin intermediul unei aplicații. Această aplicație este dedicată părinţilor care au copii înscrişi la grădiniţele de pe raza sectorului 3 și va avea o funcţie integrată de notificare a părinţilor în momentul în care copiii sunt primiţi sau pleacă din grădiniţă, precum şi o secţiune separată cu date de interes. Tot prin intermediul aplicației, vor fi prezentate meniurile pregătite în bucătăriile grădiniţelor cu program prelungit, iar educatoarele vor putea să le trimită părinţilor, de exemplu, fotografii cu lucrările realizate de copii la atelierele de lucru manual.