Featured, Politic

Robert Negoiță afirmă că a avut discuții cu toate partidele, inclusiv cu PNL

„Am avut discuții aproximativ cu toată lumea”, a spus Robert Negoiță despre negocierile cu Pro România, dar și cu PNL, privind candidatura sa la alegerile locale, după ce a anunțat la începutul lunii că nu va mai candida din partea PSD.

„Mâine, la prânz, o să facem un anunț important”, a spus Robert Negoiță, întrebat din partea cărui partid va candida la alegerile locale la Primăria Sectorului 3. El a exclus să candideze la Primăria Capitalei.

„Mâine vom lămuri chestiunea asta”, a adăugat Negoiță, întrebat și în legătură cu apartenența sa la PSD.

Ducând discuția în zona campaniei electorale, primarul sectorului 3 a spus că „Bulevardul Unirii va fi cel mai frumos bulevard din lume”.

Întrebat cum decurg discuțiile cu Victor Ponta, Robert Negoiță a afirmat că „am avut discuții aproximativ cu toată lumea”. Întrebat dacă și cu PNL, el a dat același răspuns: „V-am asigurat că am avut discuții aproximativ cu toată lumea”.

„Nu ar fi în regulă să anunț ceva ce nu este deja stabilit, am discutat și voi discuta cu toți cei pe care îi consider frecventabili”, a completat Robert Negoiță, spunând că Victor Ponta este unul dintre „frecventabili”.

El a refuzat însă să spună dacă președintele Pro România ar trebui să candideze la Primăria Capitalei. Totodată, a refuzat să răspundă de ce nu a reușit Gabriela Firea să rezolve problema traficului din București, precizând însă că problema traficului va fi principala preocupare a următorului său mandat, la Primăria Sectorului 3.

Robert Negoiță a mai spus că a văzut sondaje care îi dădeau șanse mai mari dacă ar candida din partea PSD, dar „nu sondajele ar trebui să ne facă viața”. „Trebuie să avem principii și idealuri pentru care luptăm, cetățenii în mod direct ar trebui să ne analizeze activitatea și să decidă în consecință”, a completat el.

„Ultimul sondaj pe care l-am văzut avea un procent mai mare pe PSD decât independent, dar noi facem sondajele mai mult să vedem care e gradul de satisfacție al oamenilor. Nu neapărat pentru a lua decizii. Electoratul se maturizează și nu mai decide după emoție”, a mai spus el.


blank