Robert Negoiţă a anunțat că 12 hectare retrocedate ilegal din Parcul IOR vor redeveni domeniu public, conform hotărârii instanței.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunțat într-un comunicat de presă primit la redacție, faptul că, vineri, Curtea de Apel a constatat nulitatea retrocedării ilegale a 12 hectare din Parcul IOR:

”Este cu siguranță cea mai mare victorie pe care o autoritate locală o dă acestei MAFII a retrocedărilor în ultimii 20 de ani în București. Și este doar începutul. Asta pentru că această rețeta aplicată în cazul parcului IOR a fost aplicată de acești băieți deștepți în cazul tuturor spațiilor verzi, parcuri și locuri de joacă retrocedate în Sectorul 3.

Ce urmează? Astăzi ne bucurăm. De mâine continuăm lupta! În această primavară am depus o plângere penală în care CONTEST modul în care au fost retrocedate toate terenurile de utilitate publică din Sectorul 3. Pentru că toate au fost retrocedate la fel, aceluiași grup.

Încet, încet, ne vom lua parcurile înapoi toate! Asta este promisiunea mea, asta este lupta noastră”, a spus Robert Negoiță.