Robert Negoiţă a anunţat miercuri pe Facebook că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020 la Primăria Sectorului 3 a făcut apel la toţi cei cu care a interacţionat să fie atenţi la orice posibil simptom şi chiar să se testeze, dacă au suspiciuni că ar fi ceva în neregulă cu ei.

Robert Negoiţă a anunţat pe pagina socială „Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obişnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2. Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopţii şi o stare generală de slăbiciune şi moleşeală.

Robert Negoiţă a anunțat pe Facebook că este infectat cu COVID-19

Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineaţă, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînţeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent şi în zilele următoare. Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul şi în primul rând!

Şi să ştiţi că, şi dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, aşa cum ne-am obişnuit şi sunt permanent în contact şi cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care ştiu că am interacţionat în ultimele zile să fie atenţi la orice semn sau simptom şi chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a scris Robert Negoiţă miercuri pe Facebook.