Georgina Rodriguez
Featured, Sport

Ritualul practicat de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez înainte de masă

Cuplul a publicat un clip video în care a apărut întreaga familie a lui Cristiano Ronaldo, în jurul mesei: starul lusitan, Georgina Rodriguez, partenera sa, și cei patru copii Cristiano Ronaldo Jr., Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos and Mateo Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și cei patru copii ascultă melodia lui Beyonce
Înainte de a mânca în familie, cei șase au un ritual neobișnuit. Nu rostesc o rugăciune pentru a binecuvânta bucatele, ci folosesc o melodie a lui Beyonce pentru acest lucru. Fiecare dintre cei șase membri spune câte un cuvânt din intro-ul piesei ”If I were a boy” (n.r.- Dacă aș fi fost băiat), a celebrei artiste din SUA.

”Intimitate”, ”onestitate”, ”angajament”, ”tu”, ”eu”, ”noi” sunt cuvintele zise de familia lui Cristiano Ronaldo, înainte ca piesa să înceapă în apluzele tuturor celor prezenți.

Viitorul lui Cristiano Ronaldo pare legat de Paris. Jurnaliștii iberici menționează că agentul lui CR7, Jorge Mendes, pune deja la cale toate detaliile transferului la PSG, care va avea loc în vara viitoare. Totul este pregătit din timp, iar Cristiano Ronaldo va avea o nouă provocare uriașă, pe final de carieră.

Un contract pe doi ani cu un salariu apropiat de cel pe care îl are acum (n.r. 30 de milioane de euro net) îi oferă PSG lui Cristiano Ronaldo, care ar urma să stea la Paris până la 39 de ani, după care ar urma să iasă din scenă cu o aventură în SUA sau Qatar.