Rita Ora a părăsit Marea Britanie în urma scandalului pe care l-a provocat când a încălcat restricțiile anti-Covid și nu va reveni până după Anul Nou.

Cântăreața Rita Ora a organizat o petrecere ilegală la Londra, cu ocazia zilei sale de naștere, în timp ce era instaurată carantina, potrivit Mirror.

În urma petrecerii, luna trecută, Rita și-a prezentat scuzele și a plătit o amendă de 10.000 de lire sterline.

Ea a spus atunci: „Am participat la o mică adunare cu niște prieteni pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare. A fost un impuls al momentului. Îmi pare foarte rău pentru încălcarea regulilor și înțeleg că acest lucru pune oamenii în pericol.”
Rita Ora
Cântăreața a fost criticată și mai mult atunci când s-a dezvăluit că a plecat în Egipt pentru un concert și nu a respectat regulile de carantină la întoarcerea în Marea Britanie.

„La întoarcerea mea în Marea Britanie ar fi trebuit să urmez sfaturile guvernului și să mă izolez pentru perioada necesară. După cum știți, nu am urmat sfaturile și pentru asta mi-am cerut scuze la începutul acestei săptămâni. Îmi cer scuze din nou”, a mai spus ea.

Acum, potrivit unor surse, vedeta se îndreaptă spre România pentru a filma un nou videoclip și urmează să profite de ocazie pentru a rămâne în afara Marii Britanii până la finalul anului, cu scopul de a „reflecta”.

„Nu vrea să fie la Londra chiar acum, așa că va petrece o vacanță relaxantă de Crăciun și Anul Nou, în speranța că va putea începe din nou, în ianuarie”, potrivit unei cunoștințe a vedetei.