Showbiz, Stiri

Rita Mureșan

Rita Mureșan Ține discursuri despre Îngeri și Arhangheli

Rita MureșanAu apus vremurile în care Rita Mureșan strălucea pe podiumul de modă în calitate de model sau de designer. Acum, aceasta ține discursuri despre Îngeri și Arhangheli.

 

Rita Mureșan a renunțat definitiv la viața mondenă și și-a schimbat radical nu numai stilul de viață, ci și modul în care arată. Cu un surplus de multe zeci de kilograme în plus, fosta creatoare de modă, vestit model pe vremea lui Ceaușescu, mai nou, aceasta își dedică tot timpul inițierii în Terapia cu Îngeri.

Rita se prezintă acum în fața publicului ca un om inițiat, care își dorește să vorbească numai “despre Îngeri și Arhangheli, despre viața cu bune și rele, despre evoluție, lumină și iubire”. Scopul final: îi va ajuta pe cei interesați să se întâlnească cu Îngerul lor Păzitor.

Dacă unii ar fi tentați să creadă că a luat-o razna, ei bine, Rita le închide gura cu un CV de-a dreptul impresionant pentru această „carieră”: practician în Terapia cu Îngeri – gradul 2 avansați, Practician Angel Mediumship, 4 grade inforenergetică, 3 grade Reiki, inițiere shamanică Peru, Cursant Cursul de Miracole, seminar Theta Healing, Conferința Sal Rachele și fondatorii din dimensiunea 12, Curs Schimbă-ți Scrisul, la care se adaugă multe călătorii inițiatice.

 REDACTIA EXPRESSPress

blank