Showbiz, Stiri

Rita Muresan si-a gasit iubit tinerel si plin de patratele

Cum este la moda sa ajungi sa iti faci reclama pe spatele celebritatilor, iata ca si tinerelul Adrian Bumbescu Jr a reusit sa ajunga la inima Ritei Muresan

Rita MuresanDiferenta dintre Rita Muresan (40) si noul ei iubit, Adrian Bumbescu Jr (27), fiul unui fost jucator de fotbal, este ca de la cer, la pamant. Intelegem ca Rita Muresan probabil se simte singura, grasa si timorata, insa isi „hraneste” sentimentele cu mai tinerelul pe care a pus gheara.

 

Cei doi au fost vazut destul de des impreuna, merg impreuna mai peste tot si stau in ipostaze tandre. Ultima oara au fost vazuti la deschiderea unui club din Bucuresti, semn ca doamna trebuie sa fie si plimbata.

 

Rita Muresan si Andrian Bumbescu Jr au mai fost vazut miercuri, impreuna de brat, la un eveniment organizat chiar de catre creatoarea de moda, la restaurantul „Casa Vernescu”, locatia fostului sot al Ritei, Nelu Muresan, cei doi fiind despartiti din anul 2007.

 

Relatia dintre cei doi pare destul de sudata, dar cum sa nu fi cand iubita ta este o creatoare de moda destul de respectata si cu ceva bani in cont, care poate sa lanseze si pe tine, baiat tinerel cu patretele bine unse cu ulei, probabil Rita i le mananca ca pe costite afumate. Mai mult decat atat, Adrian Bumbacu a avut sansa sa si defileze, ca doar are alura de fotomodel, la deschiderea prezentarii de moda iubitei lui, de la „Casa Vernescu”.

 

blank