Rihanna
Showbiz

Rihanna, îmbrăcată în colanți mulați, cu o bijuterie de 400.000 de dolari purtată pe picior. Toată lumea din Vegas s-a uitat la ea

Rihanna a fost una dintre multele vedete care au fost în tribune la cursa de Formula 1 din Las Vegas. A furat toate privirile, a făcut „baie de mulțime”, dar a atras atenția și cu bijuteria purtată la gleznă: un ceas încrustat cu diamante care totalizează 70 de carate, făcut pe comandă pentru ea.

Rihanna nu se încurcă atunci când vine vorba despre apariții spectaculoase. Cântăreața s-a îmbrăcat complet în negru, în colanți mulați cu încălțări integrate, în valoare de 4500 de dolari, un hanorac lăsat cu vedere la sutien și o jachetă supradimensionată. Nu a renunțat la ochelarii de soare nici noaptea. Ceasul-bijuterie purtat pe picior a fost piesa de rezistență, iar brandul care l-a creat a dat și detalii.

400.000 de dolari a costat bijuteria din aur alb, cu trei șiruri de diamante ce au totalizat 70 de carate.

Nu a fost singura bijuterie de mare valoare, căci Rihanna, proaspătă mamă a doi copii, a avut diamante la gât, la urechi și pe inelar. De asemenea, nu este prima dată când artista de 35 de ani surprinde cu un accesoriu extravagant. În luna mai a purtat pe unul dintre degetele de la picioare un inel cu diamant în valoare de 600.000 de dolari.

Rihanna

blank