Showbiz

Rihanna a arătat lumii întregi că a rămas din nou însărcinată!

Rihanna a făcut din nou senzație în mediul online, după ce a fost surprinsă la o ședință foto, în timp ce purta în brațe fiul ei de 10 luni și își afișa burtica proeminentă de gravidă. Cu toate acestea, niciunul dintre acestea nu au împiedicat-o pe superstarul pop să fie o super-mamă și să facă față cu brio provocărilor vieții de vedetă.

Rihanna, o mamă dedicată și un star pop de succes!

Conform TMZ, Rihanna a petrecut o noapte întreagă pe platoul unei ședințe foto, de la 7 seara până a doua zi dimineața la 7, în timp ce îl purta în brațe pe micuțul ei, al cărui nume încă nu a fost făcut public. Nu a fost o sarcină ușoară, dar Rihanna a făcut față cu brio și a reușit să își îndeplinească toate responsabilitățile.

Cu toate că era la ședința foto, Rihanna a avut grijă să fie mereu atentă la fiul ei de 10 luni, care dormea liniștit învelit în pături. Ea a purtat o haină de blană imensă și a ținut telefonul în mână, în timp ce părul îi intra în ochi. Cu toate acestea, nu s-a plâns și a fost mereu grijulie cu fiul ei.

Rihanna este o mamă de încredere pentru copilul ei și nu se teme să își asume responsabilitățile și să facă tot posibilul pentru a se ocupa de el, indiferent de circumstanțe. Ea a demonstrat încă o dată că este o femeie puternică și hotărâtă, care nu se lasă doborâtă de provocările vieții de celebritate și de viața de mamă.

În concluzie, Rihanna este o super-mamă, care face față cu brio provocărilor vieții de vedetă și de mamă. Ea este un exemplu pentru multe alte mame din întreaga lume și o inspirație pentru toți cei care o urmăresc și o admiră.

blank