IT&C, Stiri

Rezistenţă la şocuri şi camere mai bune pentru gadgeturile coreene

Galaxy Note 3 cu ecran flexibil – luna viitoare şi Galaxy S5 metalic, în 2014

188240maxim

Veşti surprinzătoare vin dinspre Samsung. Un oficial al companiei a declarat, pentru publicaţia chineză Sohu IT, că luna viitoare compania va lansa o ediţie limitată a phabletei Galaxy Note 3 cu display flexibil şi că la anul viitorul smartphone de top Galaxy S5 va avea carcasă metalică.

În ceea ce priveşte phableta Samsung Galaxy Note 3, ce va veni într-o ediţie limitată cu ecran flexibil, accentul va fi pus pe rezistenţa la şocuri. Deci nu vom avea parte de un gadget care să fie flexibil. Sunt încă destul de multe aspecte de pus la punct în ceea ce priveşte posibilitatea creării unui gadget complet flexibil. Ne-am aşteptat ca ceasul Samsung Galaxy Gear să fie flexibil, însă nu s-a întâmplat aşa.

Totodată, din alte surse, aflăm că Samsung lucrează la Galaxy S5 şi au început să apară şi primele zvonuri despre acesta, relatează mobilissimo.ro. Taipei Times afirmă că Samsung a decis să adopte o carcasă metalică pentru următorul flagship. În plus, se lucrează şi la camere mai bune cu o nouă tehnologie avansată numită ISOCELL.

Samsung afirmă că acesta este următorul pas în evoluţia CMOS, după BSI. ISOCELL va forma o barieră fizică între pixelii alăturaţi şi va permite obţinerea de culori mai realiste, sensibilitate mai bună în condiţii de luminozitate redusă light şi module de cameră mai subţiri. (I.G.)