Comunicate de presa

Revolutionând Crearea de Conținut: Publyo Marketplace Lansează ‘Articol Instant’, Alimentat de Tehnologia AI GPT-4

București, 29 Mai 2023 – Publyo Marketplace, platforma de vârf pentru publicarea de conținut, este mândră să anunțe lansarea unei noi funcții revoluționare, „Articol Instant”. Această funcție, bazată pe puternica tehnologie GPT-4, le permite utilizatorilor să genereze automat articole de până la 1500 de cuvinte în doar câteva momente.

Noua funcție „Articol Instant” este un exemplu clar al angajamentului Publyo de a inova și de a aduce tehnologia de ultimă generație mai aproape de utilizatorii săi. În plus față de capacitatea de a publica rapid în peste 600 de publicații, utilizatorii pot acum genera și articole de calitate superioră, cu un nivel minim de efort, folosind tehnologia AI.

Ne bucurăm să oferim această nouă funcție, care va transforma modul în care conținutul este creat și distribuit. Considerăm că „Articol Instant” nu este doar un pas major în dezvoltarea platformei noastre, ci și un salt uriaș în ceea ce privește posibilitățile de a crea conținut pentru utilizatorii noștri.

Vă invităm să experimentați cu „Articol Instant” și să vă lăsați inspirați de potențialul acesteia. Apreciem feedback-ul dumneavoastră și suntem nerăbdători să auzim despre experiențele dvs. în utilizarea acestei noi funcții.

Mulțumim tuturor pentru încrederea și suportul continuu. Sperăm că această nouă adăugire la serviciile Publyo Marketplace vă va permite să creați și să distribuiți conținut mai rapid și mai eficient decât oricând.

Despre Publyo Marketplace:

Publyo este un lider în tehnologia de publicare, facilitând distribuirea de conținut în peste 600 de publicații. Ne dedicăm a oferi cele mai bune unelte pentru a vă ajuta să generați și să distribuiți conținut de înaltă calitate, într-un mod rapid și eficient.

blank