Fosta prezentatoare TV, Adina Halas a mărturisit că nu mai cumpără din comerț aceste produse, pentru că preferă să le prepare chiar ea, acasă, din ingrediente naturale.

309338l.jpgts1415106520

Ea a explicat pentru ziarulring.ro care sunt rețetele ei: “Pentru prepararea cremei, aveţi nevoie de următoarele ingrediente: o jumătate linguriţă ceară de albine, o linguriţă unt de shea (nerafinat), o capsulă vitamina E, o jumătate de linguriţă ulei de migdale dulci, o jumătate linguriţă ulei de jojoba, o jumătate linguriţă ulei de avocado şi o linguriţă ulei de argan”, a spus Adina Halas.

Vedeta a mai spus că pentru pasta de dinți naturală, cu efect de albire, folosește următoarele ingrediente: ulei de cocos, pudră de argilă, sintol, care protejează foarte bine împotriva cariilor, bicarbonat de sodiu, care este uşor abraziv şi ajută foarte mult la curăţarea dinţilor, ulei de eucalipt (poate fi înlocuit cu ulei de mentă sau de lămâie, portocale), glicerină.

Adina Halas preferă să-și facă singură unele produse pe care înainte le cumpăra

Pe de altă parte, ea nu renunță la obiceiurile sănătoase care o ajută să-și îngrijească frumusețea: “Beau zilnic, de câţiva ani, multă apă, ceai verde, ceai de ghimbir. Încep orice dimineaţă cu un pahar de apă caldă şi lămâie. Pentru a îndepărta cearcănele, pe lângă cremă, hidrataţi-vă, odihniţi-vă şi încercaţi să aveţi o dietă echilibrată. De asemenea, fumatul ar trebui să fie istorie.”

“Este foarte important cum alegem să ne îngrijim tenul, aşa că vă recomand produsele home made. Personal, îmi prepar acasă tot felul de creme pentru faţă, pentru vergeturi şi altele care au rezultate vizibile şi pe care le-am şi făcut publice pentru cei dornici să şi le prepare singuri”,
a explicat Adina Halas pentru ziarulring.ro.