Showbiz, Stiri

Replicile tăioase dintre foştii soţi Bănică continuă!

Andreea Marin, dezamăgită de declaraţiile fostului soţ, Ştefan Bănică: „Dur, trist, ăsta e adevărul nostru… Al fetelor Bănică, mare actor…”

 

Andreea Marin
Andreea Marin il ataca, din nou, pe fostul sot

 Andreea Marin pare lovită de cele mai recente declaraţii ale lui Ştefan Bănică, difuzate ieri pe un post de televiziune. Până acum, ea a făcut mai multe dezvăluiri din timpul căsniciei ei cu fostul soţ, imediat după ce Ştefan Bănică a anunţat oficial că are o relaţie cu Lavinia Pârva.

 Andreea Marin l-a acuzat pe fostul soţ că nu i-a păsat de ea şi fiica lor Violeta şi mai mult, continuă să-l critice pe Ştefan Bănică.

Violetei aniversare Andreea Marin
Marul discordiei: orele petrecute cu fiica lor, la aniversarea zilei de nastere a Violetei

 Artistul a negat acuzele fostei soţii şi în special faptul că nu s-ar fi ocupat suficient de fiica sa, Violeta. Andreea Marin a revenit cu o nouă postare pe Facebook.

 „Astazi am privit cea mai trista piesa de teatru a unui mare actor. Nu e rost de vorbe mestesugite aici. E poate cel mai greu moment din ultimii sapte ani din viata mea: sa vad minciuna folosita drept pavaza impotriva fricii ca adevarul ar putea ingropa o aura falsa, dac-ar iesi la lumina. Intotdeauna am luptat pentru adevar, cu orice risc. Si de aceea Dumnezeu a fost mereu cu mana pe umarul meu. Adevarul. Dur, trist, asta e adevarul meu, scrijelit in ani de speranta desarta pe sufletul meu. Al nostru. Al fetelor Banica, mare actor… Dar stau de o ora langa fata mea si am simtit ca e nevoie, pentru ea, sa ma inalt. Sa tac. Sa luam noua sansa pe care ne-a daruit-o Dumnezeu si s-o imbratisez asa cum se cuvine. Si o voi face. Stai linistit, voi ingropa adevarul in mine, cu demnitatea pe care are nevoie s-o gaseasca in mama sa copilul meu. Cineva acolo sus vede totul drept si de aceea simt lumina pe frunte si iubirea. Si pentru asta, simt sa multumesc si sa merg zambind mai departe.”, a scris Andreea Marin pe Facebook. (I.S.)

 

 

blank