Showbiz, Stiri

Replica HALUCINANTA a lui Cornel Dinu dupa transferul lui Adi Mutu in India

La 35 de ani, Adrian Mutu s-a transferat in India! Mutarea i-a lasat masca pe multi dintre iubitorii fotbalului, iar “Mister l-a taxat in stilul caracteristic pe fostul sau elev de la Dinamo.

61571007

Vestea ca Adrian Mutu a parasit Liga 1 si a ales sa joace pentru urmatoarele luni in India i-a luat prin surprindere pe oamenii din fotbal. Printre ei se afla si fostul antrenor al “Briliantului” de la Dinamo, Cornel Dinu. In stilul caracteristic, “Mister” l-a taxat pe fostul international pentru decizia pe care a luat-o. “Aoleu! A ajuns si in India? Inteleg aceasta decizie pentru ca Asia este singurul continent pe care nu l-a speriat. Si uite asa a devenit Mutu Maharajah”, a comentat Cornel Dinu pentru CANCAN.ro

“Procurorul” nu s-a oprit aici si i-a dat si un sfat atacantului care in cariera sa a reusit sa inscrie peste 100 de goluri in Serie A, unul dintre cele mai tari campionate din Europa. “Eu ma gandesc ca pentru el este o sansa foarte mare. Singurul lucru care il mai poate scapa este sa se converteasca la budism”, a mai spus fostul selectioner al Romaniei.

Mutarea din cariera lui Mutu l-a luat prin surpindere si pe Dumitru Dragomir, cel care cu o zi inainte a zis ca “Briliantul” este campion mondial la fitile. Contactat de CANCAN.ro, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. “Cum domnule? Asta m-a luat prin surprindere! Inseamna ca se duce sa joace fotbal cu elefantii”, a fost replica lui Dragomir.