Politic, Stiri

REPLICA dată de Oprea unei maici care i-a cerut ajutorul pentru refacerea unui drum

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a avut marţi după-amiază, la Orşova, un schimb de replici cu o măicuţă de la Mănăstirea Sf. Ana, când aceasta i-a cerut sprijinul pentru refacerea drumului rupt de ape, Oprea replicând: “În afară de drumul dumneavoastră mai sunt nişte oameni ce trebuie ajutaţi”.

gabriel_oprea_42126600

Gabriel Oprea şi vicepremierul Liviu Dragnea au mers marţi în judeţul Mehedinţi, la Orşova şi la Eşelniţa, unde ploile torenţiale au provocat mari pagube, prima zonă vizitată fiind la Graţca, în cartierul de vile şi pensiuni, unde luni un bărbat a murit surprins de surparea unui mal. La întoarcerea din cartierul Graţca, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost abordat de o măicuţă de la Mănăstirea Sf. Ana din Orşova, care i-a cerut sprijinul pentru refacerea drumului ce face legătura între sfântul locaş şi oraş, afectat de inundaţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Am înţeles. În afară de drumul dumneavoastră mai sunt nişte oameni care trebuie ajutaţi (…)”, a replicat Gabriel Oprea, potrivit mediafax.ro.

Răspunsul ministrului Oprea nu a fost însă pe placul măicuţei, în discuţie intervenind vicepremierul Liviu Dragnea, care i-a promis acesteia că pe drumul respectiv vor ajunge utilaje în cursul serii pentru degajarea de mâlul adus de viituri.