Featured, Politic

Replică acidă a lui Liviu Dragnea pentru Alina Gorghiu

Liviu Dragnea, președintele PSD i-a dat o replică virulentă fostului lider al PNL, Alina Gorghiu, cea care anunța că va depune un proiect de lege prin care o persoană condamnată penal să nu mai poată fi parlamentar, ministru sau președinte. Dragnea susține că cei din PNL ar trebui să inițieze ”legea Liviu Dragnea” prin care el să fie evaporat.

Întrebat despre proiectul de lege pe care Alina Gorghiu vrea să îl depună, potrivit căruia orice persoană care are o condamnare definitivă să nu poată fi parlamentar sau ministru, Liviu Dragnea a declarat că se doreşte probabil dispariţia sa.

“Ei ar trebui să facă un proiect care să se numească direct Liviu Dragnea. Să ma evapor, să dispară PSD”, a precizat preşedintele social-democraţilor.

Liviu Dragnea susţine că cei care îşi doresc ca el să iasă de pe scena politică nu sunt alţii decât adversarii săi, iar pentru asta sunt folosite chiar instituţii publice. “Asta se întâmplă de ani de zile, cum s-a întâmplat cu Năstase, Ponta, eu… cu oamenii care au deranjat şi deranjează în continuare”, a continuat liderul PSD.

Alina Gorghiu, senator PNL, a afirmat că are de gând să inițieze un proiect de lege care să interzică oricărei persoane care are o condamnare definitivă să nu poată fi parlamentar sau ministru.

Gorghiu a făcut această declarație după ce, joi, Curtea Constituțională a respins sesizarea Avocatului Poporului privind articolul care interzice celor condamnați să fie membri ai Guvernului.