Showbiz, Stiri

A renunţat la găină şi la câine, dar şi-a arătat sânii!

Ce trăznăi a mai făcut Iulia Albu

Iulia Albu

 Cand e vorba de soc, deja Iulia Albu scrie istorie si probabil ca ar reusi sa ia pe toata lumea prin surprindere daca ar aparea la un eveniment monden imbracata clasic.

In ciuda frigului si a ploii de afara, Iulia Albu a vrut sa arate ca organismul ei e imunizat, iar raceala nu se poate lipi de ea. Asa ca, intr-o seara de octombrie, si-a lasat acasa sutienul si o buna parte din bluza ca sa iasa la o petrecere.

Iulia negru

Criticul de moda nu a mai venit cu gaina la ultimele evenimente la care a participat Tinuta ei all black n-a mai fost accesorizata cu gaina sau cu cainele, ci cu ochelari de soare si o palarie inalta, pe care stilista si-a pus-o strengareste pe o parte. Si din spate, tinuta stilistei era la fel de sexy, iar crapatura adanca i-a lasat la vedere ciorapii cu adeziv

Desi in mod normal le sfatuieste pe vedete sa nu poarte desuuri la evenimente mondene, Iulia si-a facut siesi o concesie si si-a pus o pereche de ciorapi negri, cu adeziv, in completarea pantofilor cu toc inalt, dar care (cu siguranta) nu sunt fake.

Ca Iulia Albu acorda note pentru tinutele altora deja se stie, dar tu ce nota i-ai da acum?

blank