Life, Stiri

Renunta la solar, foloseste uleiurile pentru un bronz natural

Renunta la solarul nociv si daunator, alege sa folosesti uleiurile naturale pentru un bronz sexi

bronz-poza

 
Multe femei si multi barbati prefera mai nou bronzul pe un corp cat mai uleios, astfel solarele devenind mai bogate. Insa iata cateva uleiuri pe care le poti folosi in beneficiul tau pentru un bronz sexi si natural.

In general femeile folosesc tot felul de creme si sprayuri autobronzante, insa nu ofera decat un aspect neregulat pe piele, urat mirositor si nesanatos. Exista creme foarte bune pentru autobronzare, insa sunt foarte costisitoare.

In primul rand protectia impotriva radiatiilor solare este primul pas pentru o piele sanatoasa si gata de bronz.
Este indicat sa folositi uleiurile vegetale presate la rece, care sunt renumite pentru continutul lor ridicati in vitamina E si antioxidanti.

Urmatoarele uleiuri benefice corpului, pielii si bronzului tau, dar mai ales impotriva radiatiilor solare, sunt :

Uleiul din seminte de zmeura
Este bogat in omega 3, omega 6 si vitamina E, acesta are cel mai mare factor natural de protectie, care variaza intre 28 si 50.

Uleiul din germeni de grau
Este una dintre cele mai bune surse de vitamina E si vitamina K, extrem de benefice trupului tau. Acesta ajuta la hidratare si actioneaza impotriva radicalilor liberi.

Uleiul de soia
Proprietatea sa este de a apara pielea de razele ultraviolete. Are factor de protectie aproximativ 10, dar este si un hidratant eficient in cazul arsurilor solare

Uleiul de catina
Are un continut ridicat in vitamina E, C si betacaroten.

Uleiul de cocos
Este unul dintre uleiurile naturale cele mai versatile. Poate fi utilizat si in cosmetica, pentru par si piele, avand un factor natural de protectie care variaza intre 2 si 8.

Uleiul de jojoba
Este similar cu sebumul uman, absoarbe rapid si poate fi aplicat pe orice tip de piele, dar mai ales in cazul pielii uscate. Deasemenea, in compozitia unor produse cosmetice previne imbatranirea pielii. Are un factor natural de protecţie de aproximativ 4.