Showbiz, Stiri

Remus Truică, mai darnic cu bona şi şoferul decât cu fetiţele lui

Gemenele l-au văzut weekendul trecut pentru a doua oară în acest an

truicaAflat de mai bine de doi ani în război cu Irina Truică (37 de ani), femeia care îi este încă soţie, pentru custodia celor două fete pe care le au împreună, omul de afaceri Remus Truică (43 de ani) şi-a văzut gemenele, weekendul trecut, pentru a doua oară în acest an. El a “zburat” 7.000 km, până în Caraibe, în Saint Martin, acolo unde locuiesc Irina şi gemenele lor. Milionarul a preferat să cheltuiască o sumă mare pe biletele de avion ale avocaţilor, bonei şi şoferului, precum şi pe cazarea şi onorariul acestora, deşi aceşti bani ar fi putut ajunge în contul fetelor, dacă ar fi mers singur să le vadă.

Saint Martin e numele unei insule aflate în arhipelagul Caraibelor, împărțită în două de Franța și Olanda. Irina Truică locuiește într-o vilă somptuoasă în partea latină a exoticei regiuni, împreună cu fetele ei, Maria și Natalia.

De mai bine de doi ani, milionarul Remus Truică se războieşte, prin tribunale, cu soţia sa, Irina, pentru custodia gemenelor cuplului, precum şi pentru plata pensiei alimentare. Afaceristul a pierdut de fiecare dată procesele cu soţia sa şi s-a ales, în final, şi cu o condamnare penală definitivă, la şase luni de închisoare, cu suspendare, sub acuzaţia de răpire internaţională de minore, după ce a luat gemenele fără acordul mamei lor, la el acasă.

În ciuda faptului că acesta a susţinut mereu în faţa instanţelor judecătoreşti că vrea să-i fie încredinţate minorele, Remus Truică a reuşit “performanţa” de a le vedea doar de două ori, în acest an.

Ultima oară s-a întâmplat weekendul trecut, când milionarul a petrecut patru zile alături de fetele sale, în Caraibe, mai exact în Saint Martin, acolo unde Natalia şi Maria (9 ani) locuiesc cu mama lor. “Pentru deplasarea în Saint Martin, afaceristul a cheltuit o mică avere, în jur de 20.000 de euro, dar nu cu gemenele sale, ci cu cei patru angajaţi, doi avocaţi, o bonă şi un şofer, care l-au însoţit. Astfel, numai pentru biletele de avion, Truică a scos din buzunar în jur de 10.000 de euro, iar pentru închirierea unei maşini şi a unei case pe insula din Caraibe, încă 5.500 de euro, la care se adaugă şi cheltuielile cu onorariile pentru însoţitorii săi, adică diferenţa până la 20.000 de euro. Cu aceşti bani, cu siguranţă, dacă nu ar fi fost însoţit, milionarul s-ar fi distrat pe cinste, doar el şi cu fetele sale. În plus, micuţele ar fi putut avea şi o sumă frumuşică în cont”, ne-au dezvăluit surse din anturajul familiei Truică.

Dacă weekendul trecut “şi-a rupt” patru zile din viaţă pentru a sta cu Maria şi Natalia, Remus Truică nu a fost alături de fetele sale în luna iulie, când acestea şi-au serbat ziua de naştere.

Potrivit unei persoane apropiate celor doi soţi aflaţi în divorţ, Irina Truică i-a propus soţului său fie să vină în Saint Martin, fie să le ducă pe fete în Monaco, acolo unde acesta este rezident şi deţine un apartament. “După ce a amânat să dea un răspuns, milionarul şi-a anunţat soţia că nu vrea să plece cu gemenele în vacanţă, deşi, legal, avea acest drept. De ziua lor nu le-a căutat, nu le-a sunat şi nici măcar nu le-a trimis vreun cadou”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Irina Truică a confirmat că aşa stau lucrurile, dar a evitat să facă orice alt comentariu. Altfel, milionarul a reuşit să ajungă cât de cât la zi cu plata pensiei alimentare, el virând banii stabiliţi de instanţă, în contul fetelor, o dată la două luni.

Irina şi Remus Truică s-au căsătorit civil pe 9 februarie 2002, iar în iulie 2004 au devenit părinţii unor fetiţe gemene. Soţia omului de afaceri a fost prima care a intentat divorţul, după ce s-a vehiculat că Remus Truică a avut o aventură cu celebra cântăreaţă Patricia Kaas, cea care i-a şi cântat acestuia, la un party privat, organizat pe domeniul său de la Snagov. Mai mult, celebra artistă a vorbit despre aventura lor în cartea sa, “Umbra din vocea mea”, spunând, printre altele, despre milionarul român, că “face bine dragoste”.

 

blank