Actualitate

Remus Truică a rupt tăcerea în fața procurorilor

Milionarul Remus Truică s-a hotărât să vorbească după ce a fost reținut în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Acesta a spus în fața procurorilor din Brașov că nu-l deranjează adevărul.remus-truica

„Eu, din ce am observat aseară, (.n.r. – joi seara, la şedinţa Curţii de Apel), şi ceilalţi, care sunt suspecţi-inculpaţi în acest dosar, să spunem – avem singura dorinţă de a se afla adevărul. Pe mine, adevărul nu mă deranjează. Eu nu am intrat în posesia niciunui teren şi nu am primit nici 5, nici 1, nici 12 la sută, niciun procent. O companie a semnat un contract de cesiune de drepturi litigioase cu prinţul Paul. (…). Am fost partener minoritar (n.r. – în companie)”, a afirmat Truică.

În privința Prinţului Paul, care a fost audiat și el la DNA Braşov, Truică a declarat: „Ştiţi când a venit prima dată Prinţul Paul aici, la Braşov?. Ştiţi de ce a venit. Cred că ştiţi, că a fost celebru cazul la vremea respectivă, şi cred că Prinţul Paul încearcă tot felul de variante. Prinţul Paul este o personalitate”.

Totodată i-a dat replica Prințului Paul care l-a acuzat că are influență la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. „Acest lucru face parte din denunţul Alteţei Sale, Prinţul Paul”, în care a găsit „nişte acuzaţii absolut aiuristice. Noi am făcut exact ceea ce trebuia să facem şi anume am contractat serviciile unei firme de avocatură care să facă aceste demersuri peste tot unde este necesar. Atât şi nimic mai mult”, a mai spus Truică.

 

blank