Life, Stiri

Remediu miraculos pentru cancer şi pentru toate bolile

Remediu miraculos pentru cancer şi pentru toate bolile

blankAcest remediu a fost născocit de un călugăr franciscan, care se numeşte Fray Romano, are cu adevărat puteri miraculoase şi a făcut, prin rezultatele sale vizibile şi de netăgăduit, înconjurul lumii. Călugărul, care nu cere bani sau alte produse, care, la rându-i, s-a vindecat şi el de cancer cu acest leac, are o singură dorinţă: ca acest remediu să circule pe la toţi cei care au nevoie de el. Iată reţeta:

* 1 / 2 kilogram sau litru de miere de albine pură.
* Două (2), frunze mari sau trei (3) de plante mici, numite Aloe Vera (cunoscut în altă parte ca ALOE).
* Trei (3) linguri de coniac, whisky, tequila sau rom (acest lucru este folosit ca un vasodilatator) sau chiar ţuică.
Mod de preparare: se îndepărtează praful şi ţepii de la frunza de aloe, se taie în bucăţi mici, apoi introduceţi toate elementele menţionate mai sus, într-un mixer electric sau blender. Se amestecă până când se  formează o pastă vâscoasă. În acest moment, este numai bună de băut. Poate fi lăsată afară sau se pune în frigider, după gustul fiecăruia. Nu trebuie să se elimine coaja de aloe, nici să se strecoare.
Fray Romano spune că trebuie să se bea o lingură de trei (3) ori pe zi, cu 15 minute înainte de fiecare masă, deci este vorba cam de 30 ml. Acest lucru se face timp de 10 zile. Fray Romano a sfătuit să se agite vasul unde se păstrează, înainte de fiecare dată când se bea. Călugarul spune că, dacă după ce se bea, pot să apară abcese ale pielii, acesta este un semn bun. El mai spune că, dacă, după prima dată nu s-au obţinut rezultatele dorite, se repetă, după ce ce s-au făcut examenele relevante pentru a vedea dacă tumora nu a disparut, se bea de 4 ori mai mult, până la vindecarea completă. Timp de şase ani, călugărul a folosit această reţetă şi a vindecat sute de oameni în Betleem şi împrejurimile sale. El spune că se vindecă orice tip de cancer, dar se şi previne cu această reţetă orice fel de boală. .N.M

blank