Actualitate, Stiri

Relațiile sexuale și flirturile cu profesorii, interzise!

Noile regulamente școlare nu permit nici putoarea sau mâncatul pufuleţilor

relatii_scoalalalal_13643200

 Ochii dulci făcuţi profesorilor şi sexul în clasă sunt interzise, chiar prin regulament şcolar, într-un liceu de prestigiu din România. Acestea nu sunt singurele “legi” incredibile pe care liceenii trebuie să le respecte pentru a nu risca de la mustrare până la exmatriculare.

O unitate şcolară de prestigiu din judeţul Dâmboviţa, după cum este prezentată pe propriul site, poate câştiga, de departe, premiul pentru cel mai inedit regulament şcolar din întreaga ţară. Potrivit acestuia, în incinta unităţii de învăţământ sunt interzise gesturile ce au conotaţii erotice, respectiv îmbrăţişările şi săruturile. Mai interesant este că, pentru prima dată în România, regulamentul şcolar respectiv interzice “actele intime (sex) în spaţiile complexului şcolar”. Cei care nu se conformează riscă, în funcţie de gravitatea faptei, de la mustrare cu scăderea unui punct la purtare până la mutarea disciplinară la o altă şcoală. Dacă îşi manifestă agresivitatea sexuală (flirt cu profesorii), în timpul pauzelor şi orelor de curs, liceenii pot fi chiar exmatriculaţi. 

 Tot prin regulament şcolar, elevilor de la respectivul liceu din Dâmboviţa le este interzis să posteze imagini defăimătoare pe canale de socializare. Totodată, nu au voie să se urce cu picioarele pe colacul toaletei şi trebuie să tragă apa după utilizarea acesteia, riscând de la mustrare până la scăderea notei la purtare. Mai mult, liceenii sunt obligaţi prin “legile şcolii” să îşi spele “corpul, hainele şi încălţămintea pentru a preveni degajarea de mirosuri neplăcute” şi le este interzis consumul seminţelor şi al pufuleţilor. (I.G.)