Showbiz

Relația dintre Sebaidin și Ada scârțâie? Ultimele imagini cu ei!

Sebaidin și Ada formează un cuplu frumos și îndrăgit de fani, având o poveste de iubire care a început în competiția matrimonială de la Antena 1, „Mireasa”. Deși s-au cunoscut acolo, cei doi și-au dat o șansă cu adevărat abia după ce au părăsit show-ul.

Înainte de a părăsi competiția, Ada a avut curajul să-l sărute pe Sebaidin, chiar dacă inițial a spus că a fost doar în joacă. După ce au fost eliminați, cei doi au decis să încerce să-și construiască o relație și au început să posteze imagini împreună pe rețelele de socializare, confirmând că sunt un cuplu.

Relația lor a trecut peste diferite provocări și au reușit să-și trăiască povestea de iubire în ciuda unor tensiuni apărute legate de o scrisoare care făcea referire la problemele legale ale Anei. Cu toate acestea, cei doi au rămas puternici și au continuat să își consolideze relația.

Împreună, Sebaidin și Ada au mers la diverse evenimente și au realizat câteva fotografii de cuplu pe care le-au împărtășit cu fanii lor pe rețelele de socializare. Cuplul a reușit să-și construiască o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de susținerea și aprecierea admiratorilor emisiunii „Mireasa”.

blank

”Tu ești dragoste! ❤️”, a notat Ada la descrierea pozelor. De cealaltă parte, Sebaidin a pus trei inimioare albastre.

Imaginile sunt dovada că relația lor funcționează foarte bine. Cei doi sunt împreună de mai bine de 7 luni, iar lucrurile evoluează frumos între ei.

blank