Cleopatra
Showbiz

Regretă Cleopatra Stratan că s-a mutat departe de casă? Cântăreața la un an după nuntă: „Desigur, mi-e dor de casă, de familie…”

Cleopatra Stratan a pășit în lumea mondenă de la o vârstă fragedă. La 3 ani, tatăl său, Pavel Stratan, își lua fiica la toate evenimentele. Acum, ea este o femeie matură, dar în memoria multora a rămas drept artista care cânta despre Ghiță și care avea mereu o valiză după ea, notează Substanțial.

Cleopatra s-a maturizat mult, și probabil la asta a contribuit și apariția lui Edward Sanda în viața ei. Cei doi se cunoșteau de ani buni, mai ales că frecventau aceleiași festivaluri și cântau pe aceleiași scene. Artiștii au avut nevoie de ceva timp pentru a-și da seama că între ei există sentimente mult mai puternice decât o simplă prietenie.

Și-a păstrat numele după căsătorie

Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă fix în ziua în care a împlinit 18 ani. Pentru fani a fost o veste șoc, dar cei doi și-au unit anul trecut destinele.

De dragul soțului, Cleopatra s-a mutat la București, după un an și jumătate de relații la distanță, și nu se plânge pe viața de familie. Mai mult, artista este concentrată pe cariera sa și nu a exclus că ar putea face studii în viitor.

„Nu îmi pare rău de absolut nimic din ce am făcut până acum în viață. Am venit la București pentru a mă ocupa de carieră. Desigur, mi-e dor de casă, de familie și încerc să mă întorc la ei de fiecare dată când pot”, a spus Cleopatra.