Life, Stiri

Reglementarea sexului, dusă până la extrem

Cele mai bizare legi sexuale din lume

ginecolog_27924600

 Există locuri din lume unde sexul este strict reglementat în moduri cel puţin ciudate. Află ce prevăd cele mai bizare “legi sexuale”

Insula Guam: virginele nu se mărită. Conform legii, femeilor le este interzis să se mărite atâta timp cât sunt virgine. Prin urmare, domnişoarele care râvnesc la vălul de mireasă apelează la serviciile plătite ale unor bărbaţi, meniţi să le “defloreze”.

India: interzis jucăriilor sexuale. Jucăriile sexuale sunt ilegale, nu şi prezervativul. Justiţia indiană s-a găsit însă într-un impas când au fost puse în vânzare prezervativele vibratoare. Tribunalul a decis până la urmă să le interzică, pentru că produsul funcţiona cu baterii, ca o jucărie sexuală.

Bahrein: ginecologii lucrează în oglindă. Bărbatului îi este interzis să privească organele genitale ale unei femei care nu-i este soţie. Prin urmare, ginecologii s-au trezit în faţa unei dileme majore… pe care au rezolvat-o totuşi. Legea prevede că este interzis să priveşti un vagin în mod direct. Prin urmare, doctorii folosesc oglinzi în cursul consultaţiilor.

Liban: zoofilia cu femele este acceptată. În această ţară este reglementat sexul cu animale. Zoofilia este legală doar dacă raporturile au loc femele. Sexul cu masculi este ilegal – ba chiar pedepsit cu moartea.