Antrenorul echipei Steaua a celebrat câştigarea celui de-al 25-lea titlu de campioană

 laurentiu_reghecampf

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi seară, după sărbătoarea câştigării celui de-al 25-lea titlu de campioană, că este mândru de performanţa realizată şi a precizat că a fost un an greu pentru formaţia sa.

“A fost un an foarte greu pentru noi. Am început noul campionat cu meciurile din preliminariile Ligii Campionilor, apoi am avut o perioadă mai nefastă în campionat. Am terminat campionatul aşa cum trebuie să o facă o campioană. Sunt foarte mândru. Au fost multe momente dificile. În iarnă au fost momente când mi-a fost teamă, dar meciurile cu Astra ne-au adus pe drumul bun”, a spus Reghecampf la un post de televiziune.

Tehnicianul stelist a afirmat că jucătorii săi vor fi pregătiţi pentru finala Cupei României – Timişoreana “Mai avem un meci important, finala Cupei. Nu vreau să ne bucurăm încă, îmi doresc să ne bucurăm după finala Cupei. Mâine dimineaţă avem antrenament la 9.30 şi vom fi pregătiţi pentru meciul de vineri. Este greu de gestionat această euforie în vederea finalei Cupei. Va fi un meci greu cu Astra. Trebuie să le mulţumim celor care au realizat acest spectacol, a fost o petrecere frumoasă”, a precizat Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf crede că schimbarea sistemului competiţional al Ligii I din sezonul 2015-2016 va fi benefică fotbalului românesc: “Cred că este în avantajul fotbalului. Vor fi mai multe meciuri tari. Trebuia să se întâmple de mult acest lucru”.

Fotbaliştii echipei Steaua au primit medaliile şi tricourile de campioni, marţi seară, într-o festivitate pe Arena Naţională, acestea fiind înmânate de Ilie Năstase, Larisa Iordache şi Octavian Bellu.

Steaua a câştigat al 25-lea titlu de campioană a României încă din etapa a XXXI-a a Ligii I şi a încheiat sezonul cu 77 de puncte. Steaua poate realiza eventul, dacă va câştiga finala Cupei României-Timişoreana, de vineri, de la ora 21.00, de pe Arena Naţională, cu Astra Giurgiu.