Tehnicianul revine şi spune că nu va lăsa niciodată Steaua pentru Naţională

reghea

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat vineri, că a existat o situaţie în care i s-a propus să antreneze în paralel şi prima reprezentativă şi a subliniat că niciodată nu va pleca de la gruparea din Bulevardul Ghencea pentru naţională.

“Mi s-a propus să antrenez Steaua şi, în paralel, echipa naţională. Niciodată nu voi pleca de la Steaua pentru echipa naţională. Nu spun cine mi-a făcut propunerea, hai să discutăm altceva!”, a spus Reghecampf.

El a menţionat că înainte de Steaua a avut o discuţie şi cu alt club din România, “la fel de important”. “Când m-a sunat Gigi Becali, am decis să vin la Steaua. Sunt prieten cu Teia Sponte, e adevărat, e un apropiat al echipei noastre şi un apropiat al patronului. Când am apelat la el, ne-a ajutat de fiecare dată! Am câştigat un milion de euro anul trecut, e adevărat. Mai am un an de contract. Nu ştiu ce a făcut Cosmin Contra, ce propunere a avut el de la Getafe, dar eu nu aş fi plecat dacă s-ar fi pus problema din punct de vedere financiar”, a adăugat Laurenţiu Reghecampf.