Reghecampf
Sport

Reghecampf, iritat de întrebările unui jurnalist, după ce Universitatea Craiova a pierdut în meciul cu FC Argeș

FC Argeș a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 3-2, în prima etapă a returului din Liga 1. După meci, Laurențiu Reghecampf a fost vizibil iritat de întrebarea unui jurnalist, pe care a perceput-o ca pe un reproş.

În minutul 12 al întâlnirii FC Argeș – CSU Craiova, mijlocaşul Alexandru Crețu a fost eliminat după primirea celui de-al doilea cartonaș galben. Oltenii conduceau cu 1-0.

După meci, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă nu consideră că a greşit neefectuând nicio schimbare pentru a acoperi golul lăsat de Crețu. Antrenorul s-a arătat extrem de deranjat de întrebare şi i-a cerut jurnalistului s-o reformuleze.

„Nu aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare, nu sunteți în măsură. Reformulați! Nu puteți să îmi spuneți că am greșit. Nu aveam cum să schimbăm în minutul 14, niciun jucător nu era obosit, Roguljic a jucat bine în locul lui Crețu. Nu existau motive să schimb. Nu cred că l-ar fi schimbat cineva pe Crețu după primul galben.

În rest, consider că a fost un meci frumos, ambele echipe au încercat să câștige meciul. Ne-am creat foarte multe ocazii și în 10 oameni, dar am avut neșansă. Nu vreau să vorbesc despre greșelile de arbitraj.

Reacția jucătorilor mei a fost una foarte bună, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Rezultatul este foarte rău pentru noi. Nu cred că meritam să pierdem meciul. Au fost greșeli mari, mai ales la golul 2”, a spus Laurențiu Reghecampf, presei sportive.