Featured, Sport

Regele Hagi, despre fiul său, Ianis: Sunt mândru de el, dar mai are încă multe de făcut

Ianis Hagi nu a fost titular în meciul Genk – Liverpool, scor 1-4, din etapa a treia din faza grupelor Ligii Campionilor, dar jucătorul român a prins câteva minute pe teren. A intrat în minutul 87 al partidei, când englezii conduceau cu 4-0.

Deşi nu a avut timp să se evidenţieze în puţinele momente când a pus piciorul pe minge, tatăl său, Gică Hagi, prezent în Belgia la meci, a declarat că este mândru de evoluţia fiului său la Genk.

“Eu m-am dus şi pentru că era ziua lui, a împlinit 21 de ani şi am vrut să fim împreună cu soţia. Bine că a jucat şi acele minute. A fost un meci important, a vorbit cu antrenorul şi au făcut ei tactica, ştia când o să joace şi cât să joace.

Mă bucur tare că e apreciat de un antrenor şi joacă la o echipă aşa de mare, am văzut că au scris englezii de el, e respectat şi va veni timpul să joace, că are multe meciuri de jucat. El este bucuros, sunt fericit, sunt mândru de el, dar încă nu sunt împlinit. Mai aşteptăm că e pe drum şi trebuie să se dezvolte în continuare, că are multe de făcut.

N-a primit niciun cadou, doar am stat împreună, maică-sa se ocupă cu cadourile, a rămas acolo cu el şi eu m-am întors la treabă. Noi ne sfătuim, vorbim tot timpul ca prieten, ca părinte, ca antrenor. Suntem ca doi prieteni” , a declarat Gheorghe Hagi, la revenirea în ţară.