Necenzurat, Stiri

Refugii răcoroase pentru sex în plină vară

Vara este unul dintre cele mai ofertante anotimpuri pentru a vă condimenta viaţa sexuală. Folosiţi-vă imaginaţia pentru a alege cele mai hot locaţii pentru cele mai „încinse” partide de sex.

locuri sexRăcoreşte-te alături de iubitul tău, un duş rece este cea mai rapidă metodă. Şi ce poate fi mai plăcut decât o partidă de sex „răcoritoare”? Dacă iubitul tău nu preia iniţiativa, fii tu cea care trece la acţiune. Nu trebuie să aştepţi mereu un semn din partea lui. Pur şi simplu, invită-l să se „răcorească” alături de tine, cu siguranţă nu va regreta.

Mersul la piscină sau la mare este una dintre cele mai mari distracţii ale sezonului, iar tu poţi îmbunătăţi această experienţă. Profită de momentele mai puţin aglomerate şi „apropie-te” de partenerul tau. Dacă te afli în vacanţă la mare, cu atât mai bine. Găseşte un loc liniştit şi propune-i o partidă de sex incendiară… în apă. Cu siguranţă nu vei regreta, iar riscul de a fi prins în „flagrant” poate face partida şi mai incitantă.

Cine a spus că balconul nu este un loc potrivit pentru o partidă nebună de sex? Aşa că, dacă eşti o fire curajoasă căreia îi place să experimenteze lucruri noi, suprinde-ţi bărbatul cu o astfel de propunere indecentă. Puţină adrenalină nu strică niciodată, iar „pericolul” creşte intensitatea acţiunii.

Un picnic, la iarba verde… Caută un loc retras, unde să poţi organiza un picnic foarte „restrâns”. Ce poate fi mai plăcut decât o după-amiază în aer liber, petrecută alături de partenerul tău? Mai mult ca sigur veţi putea încerca „lucruri noi” în timpul acestei mici escapade. Aşa că, sub hainele lejere, „ascunde” o lenjerie roşie, care să îi ia minţile iubitului tău.

Fără gheaţă, nu e viaţă. Mai ţii minte acest slogan? Acum ai ocazia de a-l aplica, aşa că, dacă eşti lipsită de inhibiţii, ia un cub de gheaţă şi… înnebuneşte-ţi iubitul! Foloseşte-ţi imaginaţia şi încearcă să îl răcoreşti cum ştii mai bine. Cu siguranţă te va aprecia pentru creativitate.

 

blank