Showbiz

REBECCA PRODAN CU UN SAN LA VEDERE PE PODIUM!

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 17: A model walks the runway at Dorin Negrau show during Spring 2016 New York Fashion Week at Highline Loft on September 17, 2015 in New York City. (Photo by Joe Kohen/Getty Images)

Rebecca, fiica în vârstă de 16 ani a Anamariei Prodan a făcut saltul către culmea succesului şi e pe cale să devină celebră în lumea bună a modei de peste Ocean. Fiica impresarei a defilat pentru designerul Dorin Negrău, la ediţia de anul acesta „Spring 2015”, desfăşurată la New York.

Are 16 ani şi 1,75 metri, dimensiuni care o recomandă pentru o viitoare carieră de manechin, pe Rebecca, fata Anamariei Prodan.

Adolescenta a fost vedeta colecţiei de rochii a designerului Dorin Negrău, din cadrul New York Fashion Week. Tânăra a făcut ravagii cu ţinuta provocatoare pe care a purtat-o. O rochie mulată, lungă, croşetată, de culoare crem, i-a jucat feste Rebeccăi, lăsându-i la vedere ceva mai mult decât era cazul. Printre crăpăturile rochiei, s-a putut zări, în toată splendoarea, sânul drept al fiicei Anamariei Prodan.

Cu toate acestea, Rebecca s-a descurcat de minune pe podium, ca un manechin cu experienţă în domeniu. Alături de ea a fost şi mama sa, care a urmărit-o din public, mândră.

blank