Actualitate, Stiri

Realitatea TV îşi vinde elicopterul

Licenţele Radio Guerrilla şi The Money Channel sunt de vânzare, de asemenea

  elicopter

Realitatea Media a anunţat că scoate la licitaţie mai multe active, între care şi elicopterul televiziunii Realitatea TV, dar şi o serie de licenţe deţinute de societatea aflată în insolvenţă.

Potrivit unor anunţuri postate pe site-ul HM Expert IPURL, administratorul judiciar al Realitatea Media, va fi scos la licitaţie un elicopter dotat cu echipamente video şi audio.

Totodată, Realitatea Media va vinde la licitaţie prin administratorul său judiciar licenţele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla şi licenţa audiovizuală a televiziunii The Money Channel.

De asemenea, Realitatea Media va vinde la licitaţie 198 de părţi sociale, reprezentând 99% din capitalul social al societăţii F5 WEBCORP S.R.L., companie de new media, ce activează în online publishing, e-commerce şi servcii web.

Licitaţiile se vor desfăşura săptămânal în fiecare zi de luni, de la ora 13.00, la sediul administratorului judiciar.

La licitaţie pot participa persoane fizice şi/sau juridice, care acceptă regulamentul de licitaţie, se mai spune în anunţurile postate pe site-ul HM Expert IPURL. Preţurile de pornire ale licitaţiilor nu au fost precizate.

Societatea Realitatea Media, care deţine, între altele, televiziunea de ştiri Realitatea TV, televiziunea de business The Money Channel şi posturile de radio Realitatea FM şi Realitatea Guerrilla, se află în insolvenţă din septembrie 2011. (I.G.)