Delia
Showbiz

Reacții controversate la adresa lui Delia! Postarea vedetei i-a aprins pe urmăritori

Cântăreața în vârstă de 41 de ani este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Mulți o apreciază pe Delia, însă una dintre postările ei a atras câteva reacții negative din partea urmăritorilor.

Delia Matache este foarte activă pe rețelele de socializare, unde are milioane de urmăritori. Una dintre postările sale recente, în care apare într-un costum de baie, a atras câteva reacții negative din partea urmăritorilor săi.

Postarea Deliei a atras câteva reacții negative din partea urmăritorilor

Mai precis, Delia a publicat pe Instagram mai multe poze în care apare într-un costum de baie. Pozele au strâns sute de mii de aprecieri, însă unele persoane au criticat-o pentru ipostază.

„Arăți bombă! Ești ”liberă” să arăți ce vrei, dar totuși… m-ai convins să-ți dau unfollow”; „Credeam că ești cântăreață nu și vedetă (…)”; „La anii tăi altele își văd de copii și familie… Cam deplasat pentru vârsta ta! Nu te gândi că ești singura care arați bine, mai sunt și altele, dar stau cuminți…”, au scris câteva persoane.

Totuși, au fost și persoane care au spus că apreciază postarea Deliei.

„Ești asumată, frumoasă și foarte bună în ceea ce faci. Te admir”; La vârsta ta… le faci cu mâna la majoritatea puștoaicelor de 18-19 ani. Respect!”, au scris alte persoane.

În ultima vreme au circulat mai multe zvonuri privind familia Deliei
În altă ordine de idei, s-ar fi spus că soțul artistei, Răzvan Munteanu, ar fi pierdut sume mari de bani după ce a investit în piața crypto. Mai mult, se pare că banii pierduți nu ar fi fost câștigați de Răzvan Munteanu, ci au fost banii Deliei, proveniți din concerte și contracte de imagine.

Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, a rupt tăcerea și a spus care este, de fapt, adevărul.

„Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea! Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor! Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto”, a dezvăluit Răzvan Munteanu, potrivit Cancan.

blank