Social, Stiri

Reactia unui barbat din Botosani dupa ce sotia s-a plans de prestatia lui in dormitor. Politia a trebuit sa intervina

Un barbat de 67 de ani din judetul Botosani a fost incatusat de politisti, dupa ce s-a certat crunt cu sotia sa, in urma unei relatii intime.

61593133

Omul a povestit ca femeia i-a reprosat ca prestatia lui nu o multumise si atunci el a luat-o la bataie. Dupa ce a incasat mai multe lovituri de la sotul furios, nevasta lui a sunat la 112.

Pentru ca barbatul a continuat scandalul si cand au venit politistii, agentii l-au incatusat si l-au dus la spitalul din Botosani pentru a fi expertizat psihiatric.

In ciuda varstei celor doi soti, trecuti bine de prima tinerete, dragostea dintre ei nu s-a stins, dimpotriva, parca se iubeau mai cu foc.

Asa se face ca atunci cand sotul nu a reusit sa ii implineasca nevestei dorintele patimase, doamna s-a suparat foc si i-ar fi reprosat prestatia. De aici pana la scandal nu a fost decat un pas.

Pentru ca spiritele s-au incins atat de rau incat era cat pe ce ca iubirea sa se termine cu bataie, femeia a cerut ajutorul politistilor sa il calmeze pe sotul ranit in orgoliu. Dus la spital pentru un control , barbatul a strigat in gura mare rusinea ce o patise, ba mai mult a continuat scandalul.

S-a potolit abia cand oamenii legii i-au pus catusele la maini. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru violenta in familie, dar cum femeia nu a depus plangere pana acum, barbatul nu va raspunde penal.

blank