Showbiz, Stiri

Reactia uluitoare a lui Prigoana dupa ce a fost instiintat ca isi poate vedea baietii doar asistat

Dupa ce s-a stabilit cu cei doi copii acasa la mama ei, Bahmu i-a trimis sotului o notificare, in care ii explica in ce conditii isi poate vedea copiii. Siderat, Prigoana a luat foc si face acuzatii grave, spunand ca Adriana i-a sechestrat baietii.

61617565.jpg

Scandalul in familia Bahmuteanu-Prigoana pare sa nu se mai termine. Dupa o casnicie de 12 ani si patru divorturi, Adriana a parasit caminul conjugal impreuna cu cei doi copii, fugind acasa la Minodora. Intre timp, vedeta Antenei 1 s-a mutat la mama ei, insa, inainte, a renovat casa, pentru a le oferi conditii decente baietilor. Zilele trecute, Adriana Bahmuteanu i-a trimis sotului sau, de care a bagat deja divort, o notificare, prin care l-a instiintat care este adresa la care locuieste, dar si ca poate veni sa ii vada pe Eduard si pe Maximus, insa numai in prezenta unui reprezentat al Protectiei Copilului.

Omul de afaceri este la curent cu cerintele sotiei sale, iar de cand a primit notificarea, este nervos din cale-afara.

 

Se cearta ca la usa cortului!

 

La randul sau, Silviu Prigoana face acuze dure, sustinand ca sotia sa are probleme psihice:

“Cum sa-mi vad baietii la mama ei acasa? Nu exista asa ceva. Este o prostie. A mutat copiii dintr-o alta casa, fugind cu ei pe strada, fara o pregatire psihica in prealabil. I-a luat din mediul lor, din camerele si paturile lor, ca sa ii duca pe la usi straine. Si mai spune ca este intreaga la minte. Abereaza atunci cand spune ca Maximus si Eduard isi dau palme, se musca.

 

Nu i-am vazut niciodata sa faca asa ceva. Am sa cer legal dreptul sa imi vad copiii, insa nu asta este cea mai grava problema in acest moment, ci faptul ca sotia mea nu a mai dus copiii la scoala de patru zile. Ce inseamna asta? Chiar nu o intereseaza educatia lor? Mi-a sechestrat copiii”, a declarat Silviu Prigoana.