Social, Stiri, Ultima Ora

Reactia Romanitei Iovan dupa accidentul aviatic din Mamaia!

Creatoarea de moda Romanita Iovan si-a manifestat revolta fata de reactia intarziata a autoritatilor in cazul accidentului aviatic din Mamaia, printr-un mesaj postat pe o retea de socializare.

61611323

Fosta sotie a pilotului Adrian Iovan, mort in accidentul de pe 20 ianuarie 2014 din Apuseni, s-a aratat dezamagita ca nici acum, dupa ce au murit atatia oameni, autoritatile nu sunt in stare sa schimbe ceva.

“Incompetenta si nepasarea curma vieti si naste suferinta in sufletele noastre ! De ce si pana cand ?!
20 ianuarie 2014, un avion de mici dimensiuni, BN – 2, pilotat de unul dintre cei mai buni piloti ai Romaniei, Adrian Iovan, cu o echipa de medici la bord, aterizeaza fortat in muntii Apuseni la o altitudine de 1400 m. In urma impactului cu solul, totii pasagerii, inclusiv personalul navigant, erau in viata !

61611324

Victimile puteau fi reperate in mai putin de o ora daca Ministrul Apararii Nationale Mircea Dusa, ar fi dat ordin ca unul dintre elicopterele Puma, aflate la unitatea militara din Alba Iulia, sa decoleze. Pe 24 noiembrie 2014, un elicopter Puma se prabuseste in judetul Sibiu.
In 15 decembrie 2014 un elicopter SMURD amerizeaza pe lacul Siutghiol, Constanta.

Nu a fost noapte, nu a fost munte, nu a fost nici ninsoare … A fost aceeasi incapacitate de reactie prompta si coordonata a institutiilor statului !
Nu am inteles nimic din tragedia aviatica produsa in Apuseni!”, a scris Romanita Iovan.