Actualitate

Reacția PSD după reținerea primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu

 2 Vizualizari totale,  2 Vizualizari azi

PSD se află într-o situație dificilă după ce Lia Olguța Vasilescu a fost reținută de DNA pentru fapte de corupție.

PSD își punea speranța în Lia Olguța Vasilescu și o vedeau drept unul dintre candidații care erau siguri de câştigarea unui nou mandat, într-un municipiu important. Acum, PSD-iștii încearcă să o apere spunând că a avut multe realizări ca primar al Craiovei și încearcă să convingă electoratul că asemenea cazuri sunt izolate, iar PSD îşi respectă criteriile de integritate.

„Partidul Social Democrat a luat act de decizia procurorilor DNA de a o reţine pe Lia Olguţa Vasilescu. Forurile de conducere ale partidului vor discuta această situaţie în vederea stabilirii unui set necesar de acţiuni. Regretam foarte mult, este o lovitură grea pentru PSD şi speram că Olguţa Vasilescu va putea să demonteze acuzațiile care i se aduc.

Lia Olguţa Vasilescu a fost susţinută de PSD pentru postul de primar al Municipiului Craiova datorită abilităţilor sale de management şi a proiectelor pe care le-a realizat pe plan local în beneficiul comunităţii. PSD apreciază în mod deosebit modul în care Lia Olguţa Vasilescu și-a dus până acum la îndeplinire mandatul primit de la craioveni.

PSD și-a stabilit pentru aceste alegeri atât obiective politice cât și criterii de integritate, la care nu va renunța. Avem speranța că incidente de acest gen sunt doar cazuri izolate, așa cum este normal într-o societate democratică”, este mesajul pe care îl vor susţine comunicatorii PSD.

blank