Featured, Showbiz

Reacția lui Dan Negru în cazul pedofilului din lift: „Pedofilia merită pedeapsa cu moartea sau castrarea chimică”

Dan Negru a avut o reacție virulentă în cazul pedofilului din lift, care a agresat sexual doi copii, săptămâna trecută, și a fost reținut luni de polițiști. Prezentatorul TV spun că este de acord ca pedofilia să fie pedepsită cu moartea sau castrarea chimică. 

Dan Negru a reamintit, într-o postare pe Facebook, de cazul lituanianului Drasius Kedys, care l-a ucis pe pedofilul care i-a agresat copilul.

„Și eu cred că pedofilia merită pedeapsa cu moartea sau castrarea chimică! Cazul lui Drasius Kedys e faimos în toată lumea! Drasius a fost un lituanian a cărui fetița de 6 ani, Deimantela, a fost agresată sexual de un pedofil influent, fost judecător în Vilnius, capitala Lituaniei. Tatăl și-a căutat dreptatea în tribunale, a trimis petiții la Parlamentul European și avut puterea să-și filmeze fetița cum povestește prin ce a trecut! Pentru că nimeni nu l-a luat în seamă, Drasius, fost luptător în armata lituaniană, și-a făcut singur dreptate și i-a executat pe toți cei implicați în molestarea fetiței lui. Agresorului i-a tras două gloanțe în organele genitale și un glonte în cap. Căutat apoi de poliție și-a atras simpatia în toată lumea. Totuși, după câteva săptămâni poliția din Lituania a anunțat că Drasius a fost găsit mort lângă locuința lui. Sistemul l-a învins! Trump l-a dat exemplu când a cerut pedeapsa cu moartea pentru pedofili. În campaniile mondiale anti-pedofilie există sloganul: “THERE IS A DRASIUS ÎN EACH DADDY” ! ( Există un Drasius în fiecare tată)”, a scris Dan Negru pe Facebook.

blank

Povestea lui Drasius Kedys este cutremurătoare: bărbatul a luptat în zadar cu sistemul, încercând să probeze că un judecător, un politician şi un al treilea individ, căruia îi ştia doar prenumele, i-au batjocorit fiica. Când a ajuns la capătul puterilor şi-a luat armele şi a pornit la vânătoare. De oameni.

rama lui Drasius Kedys a început în 2008, în Kaunas, al doilea oraş ca mărime al Lituaniei, după capitala Vilnius. La acea vreme, Deimantela, fetiţa lui, avea patru ani, iar bărbatul divorţase de mama copilei. Totul a început, potrivit lui Drasius, cu rugămintea micuţei de a nu o mai duce în vizită la mama ei, pentru că “vine şi Andrius (n.r. – Andrius Usas, om politic) şi mă linge”! În scurt timp, Drasius a înţeles că fetiţa lui era molestată, cu voia fostei sale soţii. Bărbatul a pus cap la cap piesele unui puzzle şi a ajuns la o concluzie dureroasă. Fosta lui nevastă şi Violeta, sora acesteia, le furnizau unor pedofili din lumea bună propriii copii pentru a-şi satisface fanteziile sexuale. Printre pedofili s-ar fi aflat şi un judecător.

A depus zeci de plângeri la Poliţie, a trimis sute de petiţii, inclusiv la Parlamentul European. A postat pe internet o mulţime de mesaje, şi-a spus povestea şi a căpătat simpatia oamenilor de pretutindeni. După un an în care a încercat să găsească măcar un poliţist care să-l ia în seamă, Drasius Kedys a pornit vânătoarea. Iniţial, s-a spus că ar fi ucis un magistrat şi un politician. În realitate, potrivit jurnalistului lituanian Linas Kmieliauskas, victimele tatălui disperat sunt judecătorul Jonas Furmanaviczius şi fosta cumnată a lui Drasius, Violeta.

blank