Actualitate, Featured

Reacția DURĂ a lui Victor Ponta după atacul sângeros din Brăila: ‘Carmen Dan se ocupă să lupte cu manifestanții…’

Liderul Pro România Victor Ponta reacționează luni după ce doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați la o terasă din Brăila, lansând un atac la adresa ministrului Carmen Dan.

„SIGURANTA PERSONALA a fiecarui locuitor al Romaniei – un subiect atat de important despre care nu reusim sa vorbim pentru ca suntem intoxicati in fiecare zi cu Protocoale, Stat Paralel, amnistii si gratieri, scandaluri si anarhie!

 

Ministrul de Interne Carmen Dan se ocupa sa lupte cu manifestantii / DIrectia de Informatii a MI are ordine sa ii urmareasca pe membrii PSD si sa ii raporteze lui Dragnea / mii de politisti cu experienta au fost scosi la pensie anticipat ca sa faca loc noilor protejati si politruci de la Teleorman/ marim salariile celor care stau in birouri dar nu ne intereseaza de politistul din teren / cheltuim milioane pentru bastoane, scuturi si gaze lacrimogene dar nu reparam masinile de interventie in teritoriu pe care le-am achizitionat in 2014-2015!

 

Imi pare foarte rau pentru drama tinerilor jucatori de baschet care au venit din America si au fost agresati la Braila – le doresc insanatosire grabnica/ si sper ca Romania sa nu fie prezentata ca o o jungla periculoasa pentru straini !

Dar asemenea atacuri comise de tot felul de mafioti locali se intampla in fiecare zi – si nu mai aflam despre aceste lucruri din presa ( ca victimele sunt romani si nu americani)/ si nici nu facem nimic pentru ca politia sa ii depisteze cat mai rapid si justitia sa ii trimita la inchisoare! Ba chiar pregatim o amnistie pentru Dragnea care o sa ii ajute si pe acesti indivizi.

In perioada 2012-2015 m-am implicat direct si cu toate fortele alaturi de Ministrul de Interne pentru a obtine un obiectiv fundamental : SIGURANTA CETATEANULUI! Acum nu se mai ocupa nimeni de la nivelul puterii politice si guvernamentale.

ProRomania va avea SIGURANTA CETATENILOR in programul sau ca un punct fundamental”, scrie Ponta pe Facebook.

blank