Răzvan Simion
Showbiz

Răzvan Simion și Dani Oțil au devenit țintele glumelor colegilor. Ce emisiune au prezentat înainte de-a ajunge la Antena 1

Dani Oțil și Răzvan Simion au cunoscut celebritatea odată cu matinalul de la Antena 1. Cei doi prezintă această emisiune de 15 ani, dar puțini știu ce au făcut prezentatorii înainte de a ajunge atât de iubiți.

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. Cei doi realizează matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani” încă din anul 2008, dar puțin știu ce făceau înainte de a ajunge la Antena 1. Răzvan și Dani prezentau o altă emisiune la postul de televiziune Național TV, unde au fost colegi cu Daniel Ilie, cunoscut sub numele de Varză. Este vorba de emisiunea „Taxi Driver”.

Daniel Ilie a spus că a urmărit recent un episod al emisiunii și și-a adus aminte de momentele în care le-a adresat mai multe critici celor doi prezentatori pentru că emisiunea lor avea un rating scăzut. Comediantul a devenit cunoscut la finalul anilor 1990, de când a înființat trupa Terles Berles. Ulterior, a ajuns să modereze emisiunea „Taxi Driver” de la Național TV și a fost coleg cu cele două vedete de la Antena 1. Varză a recunoscut că, la acel moment, și-a permis să râdă de cei doi pentru că nu se descurcau precum așteptărilor.

Cum a râs Daniel Ilie de Răzvan Simion și Dani Oțil

Varză a recunosct că datorită celebrității de care se bucura la acel moment a devenit destul de arogant și s-a comportat urât cu colegii săi. Daniel Ilie a mai adăugat că anii au trecut, iar situația s-a schimbat. Dani Oțil și Răzvan Simion se bucură de un mare succes la Antena 1 cu matinalul pe care îl prezintă de 15 ani încoace, emisiunea lor fiind una care a rezistat în grilă de-a lungul timpului.

„Pe vremea aia, matinalul de la Național TV îl făceau Răzvan și Dani. Și eu eram un arogant, pentru că pe mine m-a furat vedetismul atunci. M-a furat chestia aia, recunosc cu mâna pe inimă. Am fost un mare nesimțit. Eram un arogant. (…) Îți dau un exemplu. Intram în cantină, Răzvan și Dani erau acolo și ne salutau. Și eu eram: «ia uite, ne salută ratingul mic». La nivelul ăla de nesimțit eram. (…) Anii au trecut, vremurile s-au schimbat, Taxi Driver s-a terminat, iar Răzvan cu Dani sunt unde sunt”, a povestit Daniel Ilie, în podcastul lui Radu Țibulcă.

blank