Featured, Sport

Răzvan Lucescu a luat o decizie care i-a lăsat mască pe fotbaliştii de la Paok

Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK, dar despărțirea a fost una dificilă pentru jucătorii campioanei Greciei. Aceștia au fost șocați de decizia neașteptată luată de tehnicianul român și au încercat să îl convingă să rămână.

În vestiarul lui PAOK, au fost momente emoționante. Jucătorii mai vechi ai echipei i-au explicat lui Răzvan Lucescu că ”e păcat să plece chiar înainte de debutul pregătirilor”, susține www.tanea.gr.

Totuși, decizia fusese deja luată de românul de 50 de ani, care o va antrena din sezonul viitor pe Al Hilal, unul dintre cele mai importante cluburi din Arabia Saudită.

Salariu uriaș pentru Răzvan Lucescu, la Al Hilal
Lucescu va câștiga la noul club un salariu anual de patru milioane de dolari, unul uriaș pe lângă cel pe care îl avea la campioana Greciei. Al Hilal va achita și clauza de reziliere de două milioane de euro.

PAOK, campioană după 34 de ani
Titlul obținut de PAOK în acest sezon este primul după o pauză de 34 de ani. Ultima dată când echipa lui Răzvan Lucescu a devenit campioană a fost în 1985. PAOK are 3 titluri în palmares, în 1976, 1985 și 2019.

Mai mult, el este primul tehnician care reușește dubla cu PAOK. Lucescu și-a adjudecat și Cupa Greciei, după o finală câștigată în fața lui AEK, cu 1-0.