Featured, Sport

Răzvan Lucescu a debutat la Campionatul Mondial al cluburilor

Răzvan Lucescu a debutat, alături de echipa sa, Al-Hilal, la Campionatul Mondial al Cluburilor. Câștigătoarea Ligii Campionilor Asiei a înfruntat-o, în primul meci, pe Esperance Tunis, formație care a cucerit trofeul Ligii Campionilor Africii, scor 1-0

Al Hilal – Esperance Tunis 1-0. FINAL. Ce performanță! Formația pregătită de tehnicianul român va juca marți, 17 decembrie 2019, în semifinale cu Flamengo, câștigătoarea Copei Libertadores și campioana Braziliei. Al-Hilal poate da peste Liverpool în finala competiției.

Al Hilal – Esperance Tunis 1-0, GOMIS!

“E adevărat că experiența e foarte importantă la acest nivel, dar în același timp entuziasmul și motivația sunt la fel de importante. După ce am câștigat Liga Campionilor Asiei suntem plini de motivație”, a spus Lucescu la conferința de presă premergătoare partidei.

Răzvan Lucescu s-a arătat foarte entuziasmat înainte de primul meci de la Campionatul Mondial al Cluburilor: “Știm că Esperance are multă calitate de la mijloc în sus, dar nici noi nu ducem lipsă. Abia aștept acest joc”.

Dacă se va impune în fața lui Esperance, formația pregătită de tehnicianul român poate da, în semifinale, peste câștigătoarea Copei Libertadores și campioana Braziliei, Flamengo. Al-Hilal poate da peste Liverpool în finala competiției.

Răzvan Lucescu, la primul trofeu câștigat cu Al Hilal
Răzvan Lucescu a reușit să-i aducă lui Al Hilal a treia Ligă a Campionilor din istorie, după finala cu japonezii de la Urawa. A fost primul trofeu cucerit de tehnicianul român alături de gruparea saudită.

De-a lungul carierei, Lucescu Jr. le-a mai pregătit, printre altele, pe Rapid, PAOK și echipa națională a României. În total, Răzvan a cucerit șapte trofee, trei dintre ele alături de grecii de la PAOK Salonic.