Showbiz, Stiri

Răzvan Fodor şi-a „tras” blog!

Vedeta se pregăteşte intens de noul său rol din telenovela „O nouă viaţă”

Razvan

Razvan Fodor va juca rolul lui Robert in prima telenovela muzicala romaneasca “O noua viata” care va fi difuzata in curand de postul tv Acasă! Fostul director al scolii ajunge la concluzia ca trebuie sa faca o schimbare radicala in viata lui pentru a avea viitorul stralucit si prosper la care viseaza.

Robert se transforma dintr-un individ erudit, care coordoneaza activitatea unei scoli, intr-unul care prefera calea cea mai usoara pentru o imbogatire rapida: “Directorasul si-a data seama ca viata este foarte complicata si grea. Devine mult mai pragmatic in ceea ce priveste viata lui si se apuca de afaceri care sa-i aduca mai multi bani si mai usor. Cum s-ar spune, isi vinde sufletul pentru bani”, dezvaluie Razvan Fodor.

Razvan1

Astfel ca personajul interpretat de Razvan Fodor tinde sa devina un interlop… nu influent, ci unul care starneste amuzamentul: “Se poate spune despre Robert ca are o traiectorie negativa, dar totul este dus intr-o cheie destul de comica. Nu poti sa transformi peste noapte un om educat si scolit intr-un interlop. El incearca, dar nu prea ii iese.

Interactioneaza cu tinerii din LaLa Band, dar intr-un alt plan si in cu totul alte conjuncturi. Robert are tot felul de mici afaceri cu Cristi, Rafael si Fanel”, spune Razvan Fodor despre personajul lui din telenovela “O noua viata”.

Incepand de astazi, Razvan Fodor a intrat in blogosfera prin http://razvanfodor.ro/! Desi se declara total atehnic, blogger primitiv chiar, in primul post Razvan a enumerat motivele pentru care a ales sa isi faca blog. Unu dintre ele: “Sa vorbesc aceeasi limba cu fi-mea cand o sa creasca mai mare. Cine stie ce mai apare pana atunci si clar o sa fiu depasit… sunt eu de pe acum…”, declara Razvan Fodor.

blank