Razvan Fodor
Showbiz

Răzvan Fodor și Irina, un cuplu mai sudat ca niciodată

Răzvan Fodor și Irina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se bucură de viața de familie. Vedetele au reușit să-și construiască o carieră de succes.

Unde au colaborat soții Fodor

Momentan, soții lucrează la Antena 1, însă, înainte de aceasta, cuplu a mai lucrat la Pro Tv. Răzvan Fodor s-a remarcat în emisiunea „Vorbește lumea”, iar Irina Fodor a fost colega cu Pavel Bartoș și a prezentat concursul „Vocea României”.

Îndrăgostiții au mai trecut și prin showul Asia Express. Irina l-a prezentat, iar Răzvan a făcut echipa cu Sorin Bontea și a concurat pentru marele premiu. Se pare că cei doi sunt de nedespărțit.

Puțini știu că Răzvan Fodor voia să se dedice muzicii. Vedeta făcea parte de trupa Krypton, în perioada 2000-2006.

De ce a eșuat cariera muzicală a lui Răzvan Fodor
Soțul Irinei Fodor a mai lansat câteva piese, însă, acestea nu s-au bucurat de succes. Cu toate că s-a retras din showbizul românesc, Răzvan Fodor visează la un duet cu Sting.

Răzvan Fodor a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Irina în timpul unei vacanțe, aceasta avea doar 19 ani. Diferența de vârstă nu a împiedicat relația celor doi. Partenerii au călătorit în India, pe care au luat-o la pas, cu rucsacul în spate.

Bărbatul recunoaște că a văzut în Irina o versiune de-al lui masculină. Acesta regretă că a căzut într-o zonă misogină și nu îl mai interesa nimic.

„Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere…Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. Irina a venit în momentul potrivit. Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”, a explicat Răzvan Fodor.

Irina Fodor i-a schimbat viața
Viața actorului s-a schimbat odată cu apariția Irinei. Bărbatul a înțeles că trebuie să se oprească și să o cucerească. Acesta recunoaște că Irina i-a oferit exact ceea de ce avea nevoie.

“E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani! Și sunt al dracului de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta”, a remarcat Răzvan Fodor.