Răzvan Fodor
Showbiz

Răzvan Fodor se pregătește să își facă revenirea pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta vedeta: „Ghiciţi cine rămâne fără replică!”

Răzvan Fodor revine pe micile ecrane, de data aceasta, în postura de prezentator TV. Se pare că soțul Irinei Fodor va prezenta o emisiune la Antena 1.

Răzvan Fodor revine pe micile ecrane în calitatea de prezentator

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi. Soțul Irinei Fodor a câștigat simpatia celor de acasă odată cu participarea lui la „Asia Express”.

Fanii acestuia o să îl poată vedea în curând la Antena 1, deoarece apare față în față cu copiii generației Alpha într-un nou sezon din Alpha Kids.

Începând de sâmbătă, 24 iunie, prezentatorul va aborda diferite teme cu cei mici și va afla de la ei ultimele noutăți. Vedeta susține că nimic nu îl mai poate uimi, ținând cont că cei mici pe care i-a avut ca invitați în emisiunea l-au uimit.

„După fiecare sezon spun foarte sigur pe mine că le-am văzut pe toate şi că nu mă mai pot surprinde cu nimic picii! Şi apoi începem filmările şi zbang! Ghiciţi cine rămâne fără replică! Mi s-a întâmplat şi în ediţiile pe care le puteţi urmări începând din 24 iunie, când un cuplu foarte simpatic de copilaşi, de 7 şi 5 ani, mi-a spus în secret că renunţă fiecare dintre ei la «iubitul» şi «iubita» lor şi se căsătoresc.

Ne-am amuzat cu toţii şi le-am propus să ne revedem peste 20 de ani, în aceeaşi formulă! Sunt absolut adorabili, în sinceritatea şi încrederea lor. Dacă aceştia sunt copiii generaţiei Alpha, vă spun cu mâna pe inimă că viitorul arată foarte bine!”, a declarat Răzvan Fodor.

blank