Showbiz, Stiri

Răzvan Ciobanu s-a ales cu un nou scandal! “N-aş îmbrăca-o niciodată pe Naomi”!

Transsexualul i-a răspuns: “Lasă botul jos, dacă îţi dădeam nişte droguri te inspiram”!

Razvan Naomi

Razvan Ciobanu a fost vazut cu ochi rai de multi dintre cei care au participat la Eurovision dupa ce designerul le-a facut praf tinutele pe contul de Facebook. Una dintre participantele care a avut curajul sa ii spuna totul in fata a fost Naomi care considera ca este mult mai cunoscuta in Romania in momentul de fata decat Razvan Ciobanu.

“N-as fi imbracat-o pe Naomi pentru Eurovision pentru ca imi rezerv dreptul de a-mi alege clientii. Nu are legatura cu transsexualitatea. Eu imbrac oamenii care ma inspira, nu e genul meu, target-ul meu”, a spus Razvan la ProTv.

“Ai niste fite nejustificate, daca lasi putin botul jos o sa fie mai bine. Iti selectezi clientii cand ai niste conturi grosolane dragul meu. Voi il faceti mare ca el nu este. Eu sunt mai cunoscuta ca Razvan Ciobanu la momentul respectiv in Romania. N-am eu nevoie de criticile lui. El sa lase capul jos ca a facut multe prostii. Daca ti-as fi dat niste droguri poate te-as fi inspirat. Ii trebuie vreo 2 kilograme de cocaina ca sa ma imbrace pe mine”, a comentat Naomi nervoasa.