Showbiz, Stiri

Razboiul dintre PRO TV si Antena 1 face victime la care nu te asteptai

e (2)

Nici prin cap nu-i trecea Andreei Balan ce va pati pentru ca i-a dat cateva sms-uri lui Catalin Maruta in timp ce acesta era in direct.

Triunghiul amoros Andreea Balan – „amanta” Misty – Keo a fost dezbatut pe larg si in mai multe editii de principalele emisiuni tabloide din Romania. Desi toata lumea si-ar fi dorit sa obtina declaratii de la femeia dezamagita si inselata din aceasta poveste – Andreea Balan, cantareata n-a acordat decat un singur interviu.

Fiind sub contract cu Antena 1, blonda n-a avut de ales si a facut declaratiile pentru Simona Gherghe. Insa cateva zile mai tarziu, Andreea a fost o prezenta destul de activa si in emisiunea rivala, La Maruta. E drept, nu se afla in platou, insa, nemaiputand suporta sa auda ce se discuta despre ea, cantareata a inceput sa-i trimita sms-uri lui Catalin pe care acesta le-a citit in direct, din dorinta de a prezenta opiniile tuturor partilor implicate.

e (1)

Pe moment, poate ca Andreea s-a mai racorit, dar cu siguranta ca daca stia ce-o asteapta nu s-ar mai fi atins de telefon ca sa-i scrie lui Maruta. Surse din Antena 1 au declarat  ca sefii televiziunii au fost foarte furiosi pe faptul ca vedeta, cu care postul are un contract de exclusivitate foarte ferm si generos, „a tradat” contribuind prin sms-urile ei la succesul emisiunii lui Maruta. Prin urmare, Andreea a fost chemata la ordine si amendata cu 5.000 de euro.

La aflarea vestii, cantareata a izbucnit in lacrimi si a incercat sa-si induplece interlocutorii sa o ierte. Nu stim daca a reusit, dar noi asa speram ca, altfel, prea are ghinion pe toate planurile!