Sport, Stiri

Război total Olguţa-Mititelu!

Grevă în fotbalul craiovean… de 20 de minute pe zi

olguta mititelu

FC Universitatea Craiova, echipa patronata de Adrian Mititelu, a anuntat ca va intra in greva, jucatorii urmand a protesta zilnic in fata Primariei din Banie ca urmare a faptului ca gruparea a fost evacuata de pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

Adrian Mititelu este nemultumit de faptul ca autoritatile locale au evacuat echipa de pe Stadionul „Ion Oblemenco”, desi exista un contract pentru inchirierea arenei. Mititelu a anuntat ca in fiecare zi, pana vineri, autocarul clubului va opri in fata arenei, iar jucatorii vor sta acolo „15-20 de minute”.

Daca problema nu va fi rezolvata pana la inceputul saptamanii viitoare, fotbalistii vor intra in greva generala si ameninta cu „forme de protest radicale”.

FC Universitatea Craiova a fost evacuata de pe stadionul din Banie, acolo unde evolueaza acum echipa primariei, CS Universitatea Craiova. Echipa lui Mititelu este nevoita sa joace „acasa” pe stadionul din Severin.

„Din estimările noastre, circa 5.500 – 6.000 de suporteri din cei aproximativ 10.000 prezenţi în tribunele stadionului Municipal «ION OBLEMENCO» au venit din municipiul Craiova.

Acest lucru demonstrează, încă o dată, că locuitorii municipiului Craiova AU RĂMAS FIDELI CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Prin urmare, considerăm că NU ESTE NORMAL ca aproximativ 5.500 de craioveni şi echipa de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA SĂ PARCURGĂ 220 de kilometri din simplul motiv că aşa îşi doreşte un funcţionar public, care, cu un vădit EXCES DE PUTERE, ia hotărâri ÎMPOTRIVA INTERESELOR COMUNITĂŢII CRAIOVENE.

Este vorba despre aceeaşi persoană care a câştigat mandatul de edil-şef al municipiului Craiova inclusiv prin votul celor care au trebuit să parcurgă, sâmbătă, distanţa de 220 de kilometri (dus – întors) dintre Craiova şi Severin pentru a-şi vedea echipa favorită.

Toate aceste aspecte constituie un ARGUMENT SUFICIENT pentru a lua, de această dată, o decizie radicală. Astfel, începând de marţi, 17 septembrie 2013, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA VA INTRA ÎN GREVĂ DE AVERTISMENT. În fiecare zi, între orele 13 şi 14, autocarul echipei UNIVERSITATEA CRAIOVA VA OPRI ÎN ZONA STADIONULUI «ION OBLEMENCO», IAR COMPONENŢII LOTULUI VOR RĂMÂNE CIRCA 15 – 20 DE MINUTE ÎN APROPIEREA STADIONULUI. TOTODATĂ, LA MÂNA DREAPTĂ VOR PURTA O BANDEROLĂ ALBĂ, ÎN SEMN DE PROTEST”, se arată în comunicatul oficial al FC Universitatea Craiova. (I.G.)

 

 

blank