Nicolae Badea poartă discuții cu primarul Sectorului 2 pentru o finanțare a noii echipe ACS FC Dinamo, înscrisă în L4, scrie gsp.ro.
Nicolae Badea nu iartă și nu uită! Enervat de coaliția dintre Ministerul de Interne condus de Carmen Dan și Ionuț Negoiță, în negocierile pentru modernizarea stadionului, Badea pregătește mișcări prin care să aibă un aliat puternic în negocieri, dar și să se răzbune pe Negoiță.
Conform unor surse autorizate, șeful Computerland e în discuții cu Primăria Sectorului 2 pentru o susținere financiară, dar și pentru asigurarea influenței noii sale echipe, proaspăt înscrisă în Liga a 4-a, ACS FC Dinamo.
Pașii pe care Badea vrea să-i urmeze sunt următorii:
– După asigurarea finanțării de către primăria PSD-istului Mihai Mugur Toader, formația nou apărută va avea un cuvânt greu în negocierile cu ministrul Carmen Dan. Badea speră să păstreze contractul de asociere și administrare pe perioadă nedeterminată a stadionului din Ștefan cel Mare și după ce va fi construită noua arenă.

– Executarea silită a lui Negoiță pentru datoria de 2.000.000 € plus alte penalizări agreate de cele două părți pentru amânare. Badea ar fi dispus chiar să primească în schimbul banilor acțiuni la Dinamo 1948, echipa care activează în Liga 1.

– Deposedarea lui Negoiță de tot ce înseamnă brandul Dinamo, stemă, culori, palmares,în cazul în care datoria va fi achitată în bani și nu în acțiuni. Brandul e deținut de Nicolae Badea și i-a fost dat în folosință patronului RIN Hotels.
A încercat și la S1

Conform acelorași surse, Badea ar fi încercat să discute și cu Primăria Sectorului 1, condusă tot de un membru PSD, Dan Tudorache, edilul care susține proiectul Academia Rapid. Cum ar fi posibil așa ceva? Sediul ASC FC Dinamo este chiar la stadionul din Ștefan cel Mare, iar partea arenei cu tribuna oficială, unde societatea are birourile, face parte din sectorul 1! Restul bazei sportive este inclusă în sectorul 2. Varianta cu Tudorache a picat după ce lui Badea i s-ar fi transmis că în Primăria Sectorului 1 ar fi greu de obținut ceva avantajos, având în vedere componența politică pestriță a Consiliului Local. Pe când la Sectorul 2, PSD are influență totală asupra Consiliului, iar Badea are mulți prieteni care au putere în partid.
2013

e anul în care Badea i-a cedat lui Negoiță acțiunile sale la Dinamo
“Domnul Negoiță are o obligație de plată. Să-mi dea banii și totul se rezolvă! S-a dus la ministrul de Interne pentru ce? Poate că-i interesat de stadionul din Alexandria, că înțeleg că se face unul acolo!”

Nicolae Badea pentru Libertatea, în iulie 2017